Home / Moda /

Sandale mireasa

 

Sandalele pentru mireasa sunt potivite pentru nuntile care au loc vara. Acesta poate fi gasit cu toc de diferite dimensiuni, cu platforma sau cu talpa lata. Sandale mireasa puteti achizitiona in nuantele de alb, bej, maro, roz, portocaliu deschis, albastru deschis si multe alte culori. Acestea sunt mai confortabile decat o pereche de pantofi, deoarece piciorul poate respira mai bine si nu este la fel de cald.

Sandale mireasa puteti cumpara cu barete simple, duble, triple sau cu mai multe barete. Acesta poate avea un model simplu sau decorat cu pietre, diferite obiecte, pene etc. Datorita baretelor sandalele se fixeaza usor si sigur pe glezne, fara sa aveti neplaceri din cauza lor. Sandalele cu toc platforma sunt potrivite femeilor care doresc sa fie mai inalte, insa si sa aiba o incaltaminte confortabila.

Diferenta dintre modelele de sandale reprezinta tocul acestora, forma si marimea, decoratiunea folosita, numarul baretelor, materialul din care sunt realizate si forma pe care o au. Acestea pot fi achizitionate si de la firme renumite precum Versace, Mihai Albu, Veronesse sau Mihaela Glavan.

Forma, modelul si nuanta sandalelor trebuie sa se potriveasca atat la rochia de mireasa cat si la accesoriile folosite. In primul rand modelul ales trebuie sa fie confortabil, astfel incat sa nu va jeneze in timpul dansului si pe parcursul serii, deoarece dumneavoastra o sa stati mult timp in picioare.

Este inutil sa alegeti un model cu un toc inalt, deoarece nu o sa puteti sta mult timp in picioare. Cele cu un toc mediu sau redus, sunt potrivite pentru fiecare model de rochie. Modelele de sandale mireasa simple sunt potrivite in cazurile in care nunta urmeaza sa aiba loc in aer liber sau daca aveti o rochie mai simpla. In cazurile in care rochia este foarte eleganta, dintr-un material de o calitate suprioara, trebuie sa alegeti neaparat un model de sandale care sa se potriveasca la eleganta rochiei.

 

Share this Post

 

Related Posts

About the author

 
 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

 
 

Leave a Comment