Home / Moda /

Sfaturi pentru achizitionarea rochiei de mireasa

 

Pentru ca in ziua cea mare sa purtati rochia de mireasa mult visata trebuie sa treceti peste cateva situatii si sa luati in vedere mai multe aspecte. Gasirea unei rochii de mireasa nu este usoara, insa acesta nu este nici ieftina. Inainte sa achizitionati rochia mult dorita, cititi sfaturile de mai jos, care vor putea veni in ajutor de mai multe ori.

  1. In mai multe biserici nu este permis ca mireasa sa fie cu umeri descoperiti. Inainte de a achizitiona rochia vorbiti cu preotul si intrebati ce se poate si ce nu. In cazul in care nu aveti voie in biserica cu o asemenea rochie, cumparati o esarfa pe care sa o puneti pe umeri.
  2. Puteti sa economisiti bani daca alegeti o rochie simpla, eventual purtati rochia mamei. Evitati rochiile decorate manual.
  3. Cand va ganditi la suma pe care doriti sa o cheltuiti pe rochie, nu uitati sa calculati si pretul bijuteriilor, a accesoriilor, a pantofilor si a voalului.
  4. In cazul in care doriti ca angajatii din saloane sa aiba timp necesar pentru dumneavoastra, programati-va pe timpul saptamanii si nu in weekend.
  5. Puteti proba mai multe tipuri de rochii si pe cele care nu va plac la prima vedere. Daca angajatoarea va ofera un model nu refuzati, poate o sa va placa si va v-a avantaja mai mult.
  6. Cautati prin mai multe saloane. Atat modelul cat si pretul rochiei poate diferi.
  7. Daca ati probat o rochie si nu sunteti 100% sigura ca va sta cu adevarat bine, atunci inseamna ca rochia nu este cea pe care o cautati. Alegeti un alt model sau un alt salon si cautati in continuare.
  8. In cazul lenjeriei intime puteti purta orice model si nuanta, insa este recomandat ca nuanta lenjeriei intime sa corespunda cu nuanta pielii, astfel nu se va observa la fel de usor ce purtati sub rochie.
  9. Daca inainte de nunta doriti sa faceti cateva fotografi puteti intreba in salon daca exista posibilitatea sa inchiriati rochia pentru cateva zile inainte de nunta.
  10. Daca ati gasit rochia si marimea este corecta, modelul va avantajeaza, nu ramane altceva decat sa faceti comanda. Daca ati facut si comanda intrebati data exacta pe cand soseste si platiti un avans pentru rochie.
 

Share this Post

 

Related Posts

About the author

 
 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

 
 

Leave a Comment