Tipologia cuplului

 

tipologie-cupluPersoanele au un obicei comun, acesta este obiceiul de a judeca. O persoana poate fi judecat pe baza comportamentului, pe baza exprimarii, a tinutei, insa la fel cum sunt judecate persoanele in parte, asa sunt judecati si cuplurile. Fiecare cuplu este vazut intr-un anumit fel de catre celelalte persoane. Sunt 5 denumiri de baza a cuplurilor si fiecare anume are cateva trasaturi aparte fata de ceilalti.

  1. Cuplul fericit

Cand vine vorba de un cuplu fericit acesta nu inseamna ca cei doi sunt intr-adevar fericiti impreuna. Cei doi se simt bine impreuna, mananca din acelasi farfurie, se pupa reciproc, oricand au ocazia etc. Acesta poate fi o fericire adevarata, insa in cele mai multe cazuri aceasta fericire ascunde ceva. Multe cupluri arata o fericire si o dragoste imensa doar de ochii lumii. Sunt insa si cazuri in care cei doi sunt intr-adevar atat de fericiti si incearca sa demonstreze partenerului iubirea pe care o simte.

  1. Impreuna mereu

In acest caz pentru membrii cuplului nu le pasa cine este in preajma lor, ei se simt singuri in lume si in centrul atentiei. In acest caz partenerii se pupa si se saruta oriunde si oricand. Persoanele care le inconjoara nu le intereseaza, cei doi nu sunt politicosi fata de ceilalti, insa aceasta stare nu are o durabilitate mult prea lunga.

  1. Cuplu plicticos

Acest tip de cuplu se cunoaste dupa comportament. Cei doi nu sunt cei mai buni parteneri de distractie sau de conversatie. Cand va aflati in preajma unei asemenea perechi cu siguranta va veti plictisi daca nu sunt invitate si alte persoane. Intr-un cuplu plicticos este instalata o monotonie pe care numai cei doi membrii ai cuplului pot schimba.

  1. Cuplu de parteneri

In aceste cazuri este vorba de o relatie bazata pe interese. In cele mai multe cazuri barbatul este seful subalternei (a femeii). Daca sunteti implicata intr-o astfel de relatie incercati sa depasiti “granitele” sa fiti mai tandra si incercati sa comunicati ca si cu un adevarat partener pe care-l iubiti.

  1. Cuplu exhibitionist

In asemenea cupluri se pot intampla lucruri care sa le “socheze” pe cei care le privesc. In acest caz cei doi parteneri nu isi pot controla poftele si isi arata senzualitatea in publicul larg, indiferent de locul unde se afla si de persoanele care le inconjoara. In cazul in care va aflati intr-o astfel de situatie este important sa invatati sa va controlati in public cat se poate de mult.

 
Tipologia cuplului

Share this Post

 

Related Posts

About the author

 
 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

 
 

Leave a Comment